Käyhän se näinkin – valomiekkataistelu häätanssina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

George Lucasin luoma Star Wars -elokuvasaaga on monille faneilleen enemmän kuin pelkkä leffasarja. Star Wars voi toimia ihailijoidensa elämäntapana sekä kaiken olemisen ohjenuorana. Nyt tuore aviopari on toteuttanut häätanssinsa valomiekkojen avulla.

LAD Bible -sivusto on ladannut Facebookiin videon, jolla nähdään valomiekkojen kanssa vieraitaan hääjuhlassa viihdyttävä aviopari. Kaksikko on harjoitellut ilmeisesti etukäteen liikesarjan, jossa he mittelöivät punaisena ja sinisenä hohtavien avaruusaseiden kanssa. Taustalla soi mahtipontinen elokuvamusiikki.

Kerroimme taannoin, että Englannin Cheltenhamissa on avattu valomiekkailua opettava oppilaitos. Ludosportin Light Saber Combat Academy opettaa Tähtien sota -faneja hallitsemaan valomiekkansa käyttöä ja taistelemaan, kuten kunnon jedin kuuluukin. Vaikka valomiekat eivät olekaan aitoja, vaan pelkästään lelukaupoista saatavia välineitä, voi niilläkin harjoitella tehokkaasti erilaisia koreografioita, pyörähdyksiä ja liikkeitä.

Newlyweds Have Lightsaber Battle As First Dance

These newlyweds traded their first dance for an epic lightsaber battle… 😂😂

Publié par LADbible sur dimanche 28 mai 2017