Hämmästyttävä taito! Mies pyörittää koripalloa suussaan olevan hammasharjan päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guinnessin ennätysten kirja on opettanut meille sen, että lähes jokainen hämmentävä taito on oman ennätyksensä arvoinen. Toissijaista on se, onko kyseisellä erikoistaidolla juurikaan mitään käytännön arvoa.

Intian Punjabissa asuva Sandeep Singh päätyi Guinnessin ennätysten kirjaan hämmästyttävän taitonsa ansiosta. Hän osaa pyörittää koripalloa hammasharjan päällä, jota hän pitelee suussaan.

Youtubessa julkaistulla tuoreella videolla nähdään, kuinka Sandeep pyöritää palloa peräti 53 sekunnin ajan. Näin ollen mies rikkoi suussa pidetyn hammasharjan päällä pyörivän koripallon edellisen aikaennätyksen liki seitsemällä sekunnilla.

– Minun unelmanani oli rikkoa maailmanennätys, Sandeep Singh paljasti Guinness World Records -sivustolle.