Quentin Tarantinolta elokuva Manson-murhista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Quentin Tarantinon on huhuttu suunnittelevan elokuvauransa lopettamista, mutta nyt miehen on paljastettu työskentelevän vielä ainakin yhden projektin parissa. Mies suunnittelee yhdestä viime vuosisadan pahamaineisimmista rikostapauksista kertovaa elokuvaa.

Tarantino on käsikirjoittanut ja tulee ohjaamaan niin kutsutun Mansonin perheen murhia käsittelevää elokuvaa. Toistaiseksi on epäselvää tuleeko kyseessä olemaan dramatisointi murhista ja niiden taustoista, vai toimivatko rikokset taustana erilliselle tarinalle.

Ohjaajan kerrotaan käyneen keskusteluja Hollywoodin suurimpien tähtien kanssa projektiin osallistumisesta. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan esimerkiksi Jennifer Lawrencelle ja Brad Pittille on tarjottu rooleja elokuvasta.

Nykyään elinkautirangaistusta istuva kulttijohtaja Charles Manson määräsi 8. elokuuta 1969 seuraajansa hyökkäämään Los Angelesin Cielo Drivella sijaitsevaaan taloon. Mansonin ”perhe” murhasi raa’asti kaikki paikalla olleet. Heidän joukossaan oli tapahtumahetkellä raskaana ollut Hollywood-näyttelijä Sharon Tate.