Vakuutuspetos tylysti pieleen – kojelautakamera kuvasi typerän tempun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita kamalia videoita tilanteista, joissa ihmiset ovat hypänneet auton alle. Yleensä hyppääminen auton eteen on osa vakuutuspetosta, ja tälläkin kerralla petosta yrittäneen nuoren miehen ystävä oli mukana kuvaamassa tilannetta videolle.

YouTube-videolla nähdään yllättävä tilanne, jossa nuori mies työntää skootterinsa naisen auton eteen ja alkaa peruuttamaan kohti takana tulevaa autoa. Mies törmää auton konepeltiin, kaataa skootterinsa maahan ja hyppää auton päälle. Hänen ystävänsä ottaa nopeasti videolle tilanteen, jossa mies makaa maassa ja näyttää siltä kuin nainen olisi törmännyt häneen.

Vakuutuspetoksen yritys menee kuitenkin pahemman kerran pieleen, koska nuoret miehet eivät olleet varautuneet siihen, että myös naisella oli autossaan kamera. Naisen kamera onnistui onneksi tallentamaan koko tilanteen, jossa mies jää tahallaan hänen autonsa alle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.