Aaron Carter sättii isoveljeään julkisesti – ei pidä huolenpitoa aitona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalaisen musiikkiperheen vesan Aaron Carterin vanhempi veli Nick tunnetaan maineikkaan ysäripoikabändi Backstreet Boysin riveistä. Pikkuveli Aaron onnistui lanseeraamaan hänen uransa varhaisteininä popparina, minkä jälkeen hän on onnistunut jälleen saamaan supersuosion takaisin tämän vuoden alussa julkaistun Sooner or Later -megahitin ansiosta.

29-vuotias Aaron Carter pidätettiin taannoin rattijuopumuksesta epäiltynä. Carter on tällä hetkellä syytettynä rattijuopumuksesta, huumeiden hallussapidosta ja huumeisiin liittyvän välineistön hallussapidosta. Aaronin isoveli Nick otti tapahtuneisiin kantaa sosiaalisessa mediassa, mistä pikkuveli ei ollut kovin mielissään.

Nick Carter julksisi Twitter-kanavallaan viestejä, joissa hän kertoi olevansa veljensä tukena. Aaronin mukaan kyseessä on kuitenkin vain likainen julkisuuden tavoittelu, koska Nickin tuki ei ole käytännössä näkynyt mitenkään. Aaron on E! News -sivuston mukaan kommentoinut, että isoveli ei ole soittanut hänelle tai näyttänyt välittävänsä, minkä vuoksi twiitit ovat tuntuneet siltä, että Nick potkii häntä nyt kun Aaron on maassa.