Gigi Hadid joutui Voguen tenttiin – paljasti tyttöihastuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue tekee joka kuukausi kansikuvamalleistaan haastattelun, jossa lehden haastattelija menee tähden kotiin ja juttelee kaunottarille niitä näitä. Muutaman minuutin aikana mies kysyy yhteensä 73 kysymystä, joiden myötä ihmiset voivat oppia tuntemaan paremmin kyseisen tähden.

Tällä kerralla haastattelija ei kuitenkaan päässyt tähden kotiin vaan IMG-toimiston tiloihin, jossa mallikaunotar Gigi Hadid odotti miestä saapuvaksi. Hadidilla on hyvin kiireinen aikataulu, mutta nainen ehti kuitenkin onneksi mahduttamaan haastattelun ollessaan matkalla New Yorkista Los Angelesiin.

Videolla Gigi Hadid kertoo muun muassa sen, että Rihanna on hänen tyttöihastuksensa. Sen lisäksi hän laittaa järjestykseen Taylor Swiftin kappaleet, esittelee nyrkkeilytaitojaan ja kertoo myös poikaystävänsä Zayn Malikin piirakanleipomistaidoista.