Ranskanbulldoggi yrittää saada makupaloja – vinkuu kuin formula-auto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty jo useampia hauskoja videoita, joissa koirat kommunikoivat omistajiensa kanssa ja oppivat jopa sanomaan puheenkaltaisella ääntelyllä oikeita sanoja. Nyt suloinen ranskanbulldoggi antaa videolla malliesimerkin siitä miten kerjätään oikeaoppisesti.

Koiran omistaja on kuvannut videolle suloista ranskanbulldoggiaan, jolla on melko hauska tyyli kerjätä omistajaltaan herkkuja. Koira katselee anovilla silmillään omistajaansa suoraan silmiin ja vinkuu hyvin pitkään yhtäjaksoisesti.

Omistaja on huomannut, että hänen koiransa vinkumistyyli muistuttaa aivan ääntä, joka ralli- ja formula-autoista kuuluu. Yhtäjaksoinen pitkä vinkuminen kuulostaa siltä kuin formula-auto kiihdyttäisi ja keräisi vauhtia kuskin vaihtaessa aina välillä vaihdetta isommaksi.