Tammerfest käynnistyi näyttävästi – katso kuvakooste keskiviikolta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomen suurimmista kesäfestivaaleista, Tammerfest, käynnistyi eilen keskiviikkona Tampereella. Tapahtuma levittäytyy parillekymmenelle klubille sekä muun muassa Keskustorin ja Ratinan Festivaalipuiston alueille. Viimeksi mainitussa nähtiin ja kuultiin eilen hittiparaati.

Erinin aloittama festaripäivä jatkui Samuli Putrolla ja Anna Puulla, jonka tuorein hittikappale Tarviin vain yhden yön aikaa piiskasi yleisön villiin tanssiin. Se oli kuitenkin vasta alkua, sillä Tuure Kilpeläisen keikka jatkoi noususuhdanteista tunnelmaa.

Lopullisen kliimaksinsa ensimmäinen festaripäivä sai, kun Juha Tapion ja Lauri Tähkän keikat antoivat yleisölle vastinetta koko rahan edestä. Molempien setit olivat pullollaan tuttuja hittejä vuosien varrelta. Aurinko pilkahti päivän aikana vain parin minuutin teaserin, mutta se ei juhlakansaa juuri häirinnyt. Festaripäivä jatkui illalla lukuisilla klubeilla, ja esimerkiksi Ilonassa esiintyi ysärijyrä Movetron.

Tammerfest 2017, Anna Puu, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Erin, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Timo Kotipelto, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Movetronin Päivi Lepistö, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Juha Tapio, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Juha Tapio, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Juha Tapio, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Juha Tapio, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Juha Tapio, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Lauri Tähkä, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Lauri Tähkä, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Lauri Tähkä, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Lauri Tähkä, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Lauri Tähkä, Kuva: Stara