Mies yritti varastaa auton – sisällä olikin pari harrastamassa seksiä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä turvakameran videolla todistetaan tilannetta, joka on epäilemättä ollut nolo kaikille sen osapuolille. Videolla autossa seksiä harrastaneen parin puuhat keskeytyvät autovarkaan vuoksi.

Kiinan Wu’anin kaupungissa kuvatulla videolla mies huomaa rakennuksen viereen parkkeeratun auton. Hän lähestyy autoa tarkoituksenaan ilmeisesti varastaa sen. Ajoneuvon sisältä paljastuu kuitenkin yllätys seksiä harrastaneen parin muodossa.

Auton sisällä ollut mies lähtee jahtaamaan autovarasta housut kirjaimellisesti vielä nilkoissaan. Hän ei kuitenkaan onnistunut saamaan varasta kiinni, ja niinpä hän pyysi saada tilannetta kuvanneen valvontakameran nauhan itselleen toimittaakseen sen poliisille.

– Mikäli en olisi ollut auton sisällä, se olisi ehdottomasti tullut varastetuksi, mies totesi The Sun -lehden mukaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.