Raju näky videolle – folioilmapallo törmäsi voimalinjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Foliosta valmistettujen ilmapallojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Verkossa levinnyt tuore video nimittäin paljastaa, mitä voi tapahtua mikäli ne päätyvät tekemisiin suojaamattomien sähköverkkojen kanssa.

Long Beach Local Newsin Facebookissa jakamalla videolla folioilmapalloja on takertunut voimalinjaan muuntajan vieressä. Yhtäkkiä pallot pamahtavat, aiheuttaen valtavan kokoisen räjähdyksen.

Räjähdys johti useita tunteja kestäneeseen sähkökatkoon lähialueilla. Foliopalloja varoitetaankin päästämästä leijumaan vapaana alueella, jossa on eristämättömiä sähköjohtoja tai -laitteita. Pallot saattavat nimittäin johtaa sähköä ja aiheuttaa tällä tavoin vakaviakin onnettomuuksia.

 

SHOCKING VIDEO: Explosion caught on camera right when Mylar balloons made contact with power lines. This caused a power outage for hours in the area of Broadway and Redondo earlier today in Long Beach. (Video sent by LBLN viewer)

Publié par Long Beach Local News sur mardi 18 juillet 2017