Turistit näkivät villin karhun – sitten tekivät typerän tempun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat suomalaiset tietävät, ettei villiä karhua kannata missään nimessä lähestyä luonnossa. Youtubessa julkaistulla videolla joukko luonnonpuistossa vierailevia turisteja tekee sen sijaan juuri päinvastaisesti.

Philip de Roo oli perheineen ajamassa Ontarion Algonquinin puiston läpi, kun hän juomasi ihmisjoukon kerääntyneen tien viereen. He olivat katselemassa vain muutamien metrien päässä olevaa karhua. Philip itse kuvasi tilannetta auton suojista.

– Halusin selittää lapsilleni, ettei niin kannata todellakaan tehdä. Mikäli näet mustakarhun, älä juokse sitä kohti kamera kädessäsi, mies kuvaili Global News -sivustolle.

Luonnossa elävät villieläimet saattavat käyttäytyä arvaamattomasti, ja karhut voivat juosta huomattavasti ihmistä nopeammin. Philip totesi, että selfien ottamisen yrittäminen karhun kanssa sattaa asettaa sekä kuvan ottajan että eläimen vaaraan.