Uskomaton sattuma! Siskokset synnyttivät lapsen samana päivänä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kun Jessica Lampert ja hänen isosiskonsa Kristin Cronin saivat tietää olevansa kumpikin raskaana, he tiesivät lapsensa syntyvän samoihin aikoihin. He tuskin osasivat kuitenkaan odottaa kuinka lyhyen ajan sisällä kummankin vauva tulisi synnyttämään.

Sekä Jessica että Kristin synnyttivät lapsensa 19. heinäkuuta vain noin tunnin erotuksella. Kyseessä oli sisarusten mukaan hämmästyttävänä yhteensattumana tapahtunut silkka vahinko.

– Tiesimme haluavamme pian uusia lapsia, mutta emme suunnitelleet hankkiutuvamme raskaaksi yhtä aikaa. Kuulin olevani raskaana kaksi viikkoa ennen sisartani, Jessica Lampert paljasti Inside Edition -sivustolle.

– Nauroimme asialle, emmekä voineet uskoa sitä todeksi. Emme suunnitelleet sitä, nainen jatkoi.

Jessica ja Kristin synnyttivät lapsensa keisarileikkauksessa New Yorkin Good Samaritan Hospital -sairaalassa. Jessica synnytti Blake-nimisen tyttären, Kristin puolestaan Justin-nimisen pojan. Kummallakin naisella on lapsia myös ennestään.

 

Publié par Cecilia Maria sur vendredi 21 juillet 2017