Yhden miehen konsertti kotipihalla – mies tarjosi ilmaista metallia ohikulkijoille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitsevalla omakotitaloalueella saattaa törmätä kesäpäivinä muuhunkin kuin limonadia myyviin lapsiin. Eräs mies oli päättänyt tarjota ohikulkijoille ja naapureille ilmaista metallimusiikkia.

Verkossa levinneellä videolla New Jerseyn Brigeportissa asuva mies on ottanut pihaansa sähkökitaran ja vahvistimen. Lierihattuun ja punaiseen viittaan sonnustautunut paidaton mies lupaa eteensä asettamassaan kyltissä ilmaista metallia.

Lupaus ei ollut missään nimessä katteeton. Mies kuullaan nimittäin soittamassa Metallican Search and Destroy -kappaletta. Videon kuvasi autollaan ohi ajamassa ollut Steve Brown, joka jakoi nopeasti leviämään lähteneen videon Youtubessa ja Facebook -sivullaan.