Kendall Jenner rohkeassa kuvassa – makaa täysin alastomana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jennerin Snapchat-tilin kaapannut hakkeroija uhkasi taannoin jakaa tähden alastonkuvia, mutta hänen siskonsa Kendall jakaa omiaan vapaaehtoisesti. Kendallin Instagram-tilillä nähdään nimittäin rohkea tuore otos.

Kendall Jennerin poseeraa jakamassaan mustavalkokuvassa täysin alasti. Vatsallaan makaava tähti on tosin peittänyt intiimialueensa, jotta kuvan pystyi näyttämään Instagramissa. Otoksessa tähti polttaa tupakkaa, vaikka väittääkin ettei yleensä harrasta kyseistä pahetta.

– En polta, Kendall kirjoitti.

Kendall Jenner kuvattiin taannoin timanttisormus nimettömässä sormessaan. Tämä sai aikaan huhuja joiden mukaan tähti olisi mennyt kihloihin räppäripoikaystävänsä, A$AP Rockyn kanssa. Pari ei kitenkaan ole toistaiseksi kommentoinut huhuja.

 

i don't smoke

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu

jet lag

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu