Tämäkö on uusi normaali? Kendall Jenner ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin Snapchat-tilin kaapannut hakkeroija uhkasi taannoin jakaa tähden alastonkuvia, mutta hänen siskonsa Kendall jakaa omiaan vapaaehtoisesti. Kendall nimittäin jakoi itse itsestään alastonkuvan jo ilman hakkerointiakin. Nyt hän esittelee kesän kuuminta trendiä.

Julkkisnaisten ylivoimaisesti näyttävin kesätrendi on tänä vuonna ollut rintaliivien jättäminen pois asukokonaisuudesta. Lukuisat julkkikset Bella Hadidista Kim Kardashianiin ovat paljastaneet rintansa kaduilla ja juhlissa. Kendall on myös nyt jättänyt rintaliivit kotiin, mutta pukenut sentään ohuen keltaisen paidan ylleen. Se tosin paljasti sisältönsä melko hyvin.

Kendall Jenner kuvattiin taannoin timanttisormus nimettömässä sormessaan. Tämä sai aikaan huhuja joiden mukaan tähti olisi mennyt kihloihin räppäripoikaystävänsä A$AP Rockyn kanssa. Pari ei kitenkaan ole toistaiseksi kommentoinut huhuja.

Splash
Splash
Splash