Naiset paljastivat rintansa MM-erikoiskokeella – kartanlukija julkaisi kuvan netissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keski-Suomessa kisailtiin juuri Jyväskylän MM-ralli Neste Rally, joka meni suomalaisittain upeasti. Kerroimme eilen videoista, joilla nähdään suuri joukko rajujakin ulosajoja Päijälän erikoiskokeella. Sosiaalisen median mukaan samalla erikoiskokeella oli tosin hieman muutakin nähtävää.

Instagramissa julkaistu valokuva nimittäin paljastaa kuinka neljä naista riisui pikkuhousuja lukuunottamatta kaikki vaatteensa ja hurrasivat ohi ajavalle ralliautolle kädet ilmassa. Lesa Racingin julkaisema kuva on levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa ja saanut huomiota ulkomaita myöden. Ja syystäkin.

Ralliautoissa on sisällä kamerat, joiden materiaalia on saatu usein ihastella myös verkossa. Niinpä tämäkin tapaus tallentui videolle, josta otetun kuvakaappauksen kartanlukija Torstein Eriksen julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa. Siinä naisten vilautus nähdään etupuolelta, mikä ei välttämättä ollut alunperin tarkoituksena.

– 34b crest into cleavage into 34b crest into 36d crest into hidden cleavage into 36d crest into 34c crest into cleavage into 34c crest into 38dd big jump into cleavage into 38dd crest, Paul Davenport kommentoi kuvaa viitaten kartanlukijoiden nuotteihin.