Sinkkunainen, muista nämä asiat treffailun viidakossa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joskus sitä kutsutaan yksinäisyydeksi, toisinaan rakkaudenkipeydeksi. Moni sinkkunainen haluaisi vierelleen ihmisen, jonka kanssa voisi jakaa tämän hetken sekä tulevaisuuden. Treffailun kulta-aikana kannattaa kuitenkin pitää jalat maassa.

Toisesta ihmisestä kiinnostuessa on helppo heittää identiteetti romukoppaan ja mukautua toisen mieleiseksi ainoastaan siksi, että saisi tämän ihmisen vierelleen. Tuhoisa tie johtaa lopulta siihen, että omanarvontunne katoaa ja suhde puuroutuu. Niin sinkkuna kuin parisuhteessa on hyvä tiedostaa, että kukaan muu ei ole vastuussa omasta onnesta kuin sinä itse. Harva pystyy olemaan toisen ihmisen kanssa onnellinen, mikäli ei pysty olemaan sitä myös yksin.

Kenenkään ei koskaan tai missään tilanteessa tule hyväksyä ala-arvoista käytöstä. Vaikka vastapuolen ehdokas olisi kuinka ihana tahansa, ei se anna hänelle oikeutta satuttaa naista millään tasolla. Neitokaisten ei myöskään kannata jahdata miehiä, jotka eivät näe heidän arvoaan. Se on energian tuhlaamista.

Uuden ihastuttavan kumppanin tavattuaan on helppo olla onnellinen. Silloin tulee kuitenkin säilyttää omat arvot ja ajatusmaailmat. Toki ihminen voi kasvaa rakkauden myötä paremmaksi, mutta kenenkään ei ole pakko muuttua suhteen vuoksi. Muista, nainen, sinä olet riittävä juuri tuollaisena kuin olet.

Be kind to yourself 💕

A post shared by Karen (@klgalipeau) on