Muotiguru muistuttaa miehiä: Kauluspaita napitetaan töissä kunnolla muodista huolimatta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lehdet ovat julkaisseet artikkeleja, joissa on hehkutettu syväänuurrettujen kaula-aukkojen olevan muotia miesten keskuudessa. Muodin asiantuntija Seth Howard haluaa nyt oikoa väärinkäsityksiä, jotta miehet eivät lähtisi kulkemaan joka paikkaan nappipaidat napaan asti avonaisina.

Men’s Healthin haastattelema Seth Howard opastaa, että V -kaula-aukoilla varustetut t-paidat ovat olleet tavallaan aina muodissa. Syvään uurrettuja kaula-aukkoja ei kuitenkaan kannata käyttää työpaikoilla tai silloin, jos haluaa antaa itsestään huolitellun kuvan. Ne sopivat lähinnä kesäiltoihin, rantabaareihin tai rokkitähdille.

Miesten paljastavammat kaula-aukot sopivat toisin sanoen tilanteisiin, joissa myös naiset voivat näyttää hieman enemmän poveaan. Kauluspaitojen nappeja voi avata vapaa-ajalla nyt tavallista alemmas, mutta yritysmaailmassa pidetään rintakarvat piilossa.

Repping the raincoat and swimmers on the beach #ManCleavage #Roatan

Henkilön Tom Chrich (@tomchrich) jakama julkaisu

Resalta tu #OfficeLook de @vistaindividual ! Te esperamos en #AneskaPatioGaray con HASTA 50% OFF #FallWinter17 #ModaMasculina

Henkilön Aneska Tienda Oficial (@aneskapy) jakama julkaisu