Mies pyysi baaria stalkkaamaan tyttöystävää – ravintola veti maton alta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Englantilainen baari on julkaissut Facebook-sivuillaan pubin puhelimeen tulleen tekstiviestin, jossa ravintolan henkilökuntaa pyydetään vahtimaan yhtä asiakastaan. Viestin lähettäjänä oli mies, joka epäili polttareita viettävän kihlattunsa toimia. Baari antoi napakan palautteen lähettäjälle – julkisesti.

Mustasukkaiset kumppanit saattavat vakoilla puolisoitaan. Omistushaluisuus tekee heistä äärimmäisyyksiin meneviä kumppaneita, jolloin he tekevät kaikkensa vahtiakseen toisen menemisiä ja tekemisiä. Eräs mustasukkainen mies pyysi englantilaisen Filthy’s -ravintolan henkilökuntaa vahtimaan hänen kihlattuaan, joka oli pubissa viettämässä polttareitaan. Mies oli jopa valmis maksamaan rahaa siitä, että ravintolahenkilökunta ei laskisi vieraita miehiä naisen kanssa samaan pöytään.

– Tiedoksi kaikille, että jos joku haluaa tarjota meille rahaa kumppaninsa stalkkaamisesta, niin olemme baari. Emme toimi yksityisetsivinä tai ammattilaisperversseinä. Sen sijaan voimme tarjota yksityistilaisuuksiin nimikortteja ja kuplivaa juomaa!, ravintola kirjoitti.

Mustasukkaisuutta on kahdenlaista: Tervettä ja sairasta. Mustasukkaisuutta voi myös hallita ja hillitä. Mikäli sinä tai kumppanisi kärsitte liiallisesta mustasukkaisuudesta, kannattaa tutustua aiemmin julkaistuun artikkeliimme.

https://www.facebook.com/FilthysNewcastle/photos/a.977617442261505.1073741828.977531805603402/1521667034523207/?type=3&theater