Musiikkimoguli Phil Spectorin hiukset lähtivät vankilassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Urallaan lukuisia hittikappaleita työstämässä ollut 76-vuotias musiikkituottaja Phil Spector tuomittiin 19 vuodeksi vankeuteen murhasta. Tuottaja ampui kotonaan näyttelijä Lana Clarksonin helmikuussa 2003. Miehen ulkonäkö on muuttunut radikaalisti tuomion aikana.

Musiikkimaailman legenda, Phil Spector, on istunut 19 vuoden tuomiostaan kahdeksan vuotta, TMZ uutisoi. Mies on suorittanut tuomiotaan Kaliforniassa Stocktonissa sijaitsevassa vankilassa. Kuulolaitteita käyttävä mies viettää todennäköisesti loppuelämänsä kaltereiden takana. Hänellä on vielä 11 vuotta vankeusrangaistusta jäljellä ja mies olisi vapautuessaan 88-vuotias.

Phil Spector lukeutuu maailman menestyneimpiin musiikkituottajiin. Hän on tuottanut musiikkia muiden muassa tähdille, kuten The Beatles, Ben E. King, Tina Turner, The Ronettes, John Lennon, Ramones ja George Harrison. Hänen tuottamansa hitti oli myös viime vuosisadan soitetuin yksittäinen kappale Yhdysvalloissa, The Righteous Brothersin You’ve Lost That Lovin’ Feelin.

Poliisi
Splash
Splash