Ei voi olla totta! Kahdeksan kammottavaa iskurepliikkiä tosielämästä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensivaikutelma tehdään vain kerran. Uudelle tuttavuudelle voi puhua sulosanoja ja ylistyslauseita, tai käyttää jopa perinteisiä iskurepliikkejä. Redditiin on nyt koottu kamalimmat lauseet, mitä miehet ovat sanoneet naisia iskiessään.

Perinteisimmät iskurepliikit liittyvät yleensä ulkonäön kehumiseen tai juoma tarjoamiseen. Naispuoliset redditorit ovat nyt paljastaneet, että joukossa on myös miehiä vailla tilannetajua tai tunneälyä. Listalle on koottu kahdeksan karmivinta esimerkkiä.

Eräs mies yritti iskeä yksinhuoltajaäitiä ja sanoi, että olisi valmis levittämään rasvaa hänen raskausarpiinsa. Yhtä hurjalta ehdotukselta kuulostaa se, että mies yritti tarjota naiselle ”ylimääräistä” juomaa, jota edes hänen kaverinsa eivät suostuneet juomaan. Punapään kanssa treffeille mennyt mies päästi melkoisen sammakon suustaan sanoessaan, että ei ole koskaan aiemmin harrastanut seksiä punahiuksisen neitokaisen kanssa. Mies ei päässyt sänkyyn tälläkään kertaa.

Toinen treffeillä ollut herra kehuskeli, että oli vaihtanut taktiikkaansa naisten suhteen. Hän sanoi seuralaiselleen tapailleensa aiemmin vain hyvännäköisiä naisia, mutta nyt hän halusi kokeilla sen sijaan mukavaa tyyppiä. On myös kiusallista, jos ensitreffeillä jää kiinni valehtelusta. Yksi miehistä lesoili työskennelleensä CIA:n palveluksessa. Aivan varmasti.

Yksi mies varasti treffiseuralaisensa kainalosauvat, jotta nainen ei voisi karata hänen hyppysistään. Vieläkin pidemmälle meni mies, joka sai tietää treffikumppaninsa olevan absolutisti sairauden takia. Hän naureskeli, että miesten olisi vaikea flirttailla naiselle, koska eivät voisi juottaa neitokaista humalaan ja typeräksi. Kaikista idiooteimman kommentin sanoi kuitenkin mies, joka kehui naista todella seksikkääksi – ellei naisella olisi ollut vatsamakkaraa.

Women of Reddit, what was the worst thing a man has ever told you in an attempt to hit on/flirt with you? from AskReddit