Kultainen pilatesrulla tuo luksusta lihashuoltoon

Fitness Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Pilatesrullien avulla voi huoltaa ja aktivoida kehon eri osia. Amerikkalainen Tiger Tail -yritys on tuonut markkinoille 24 karaatin kullalla päällystetyn pilatesrullan, jonka avulla treenaamisen ja lihasjumien hoitamisen voi viedä luksustasolle. Rulla maksaa 5.000 dollaria.

Pilatesrullia voi ostaa muutamalla kympillä. Mikäli haluaa panostaa rullan ulkonäköön tai laatuun, on markkinoilla myös hinnakkaampia vaihtoehtoja. Kaikista överein versio on Tiger Tailin pronssista valmistettu roller, joka on päällystetty aidolla kullalla.

Pilatesrullien avulla voi huoltaa lihaksia venyttelyä tehokkaammin ja turvallisemmin. Rollereita on saatavilla sekä pehmeinä että kovina versioina, joista itselleen parhaimman voi löytää vain testaamalla. Luksusta havittelevien kannattaa panna amerikkalaiselle urheiluvälinevalmistajalle viestiä, jotta pääsee kultaisten lihashuoltovälineiden jonotuslistalle. Tuote valmistetaan tilauksesta.