Kimberley Garner pitkät päällä rannalla – vähemmästäkin leuat loksahtavat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Nyt Kimberley Garner on loksauttanut silminnäkijöiden leuat huippuseksikkäillä poseerauksillaan, kun hän keikisteli sinisessä uima-asussa laiturilla St. Tropezissa. Kuvista päätellen ilma oli kuvaushetkellä hieman viileä.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash