Maailmanloppu tulee taas – 33 päivää auringonpimennyksestä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa katseltiin eilen auringonpimennystä. Nyt kristitty numerologian asiantuntija David Meade väittää, että auringonpimennyksen jälkeen tulee maailmanloppu. Hän paljastaa myös päivämäärän tapahtumalle.

Tuomionpäivä koittaa 23. syyskuuta 2017, eli 33 päivää auringonpimennyksen jälkeen, kun Nibiru-planeetta törmää Maahan. Nibirusta on ollut liikkeellä samankaltaisia väitteitä vuorituhansien ajan. Salaliittoteoreetikkojen mukaan planeettaa on vaikea havaita, koska sen valtava massa lähestyy maata Etelänavan suunnalta. Planeetan lähestymisen väitetään suistavan maapallon akseliltaan ja aiheuttavan tuhoisia myrskyjä ja maanjäristyksiä.

David Meade on laskenut maailmanlopun tulemisen Raamatussa annettujen lukujen perusteella. Hänen mukaansa musta kuu nousee taivaalle joka 33. kuukausi. Hänen mukaansa luku 33 on merkityksellinen myös siksi, että Jumalaa tarkoittava heprean sana Elohim toistuu Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa 33 kertaa. Auringonpimenys puolestaan alkoi hänen mukaansa Yhdysvaltojen 33. osavaltiosta Oregonista.

Salaliittoteoreetikko opastaa myös, että samanlaista auringonpimennystä ei ole koettu 99 vuoteen, ja lukema on kolme kertaa 33. Sama mies ennusti aiemmin maailmanlopun tapahtuvan vasta lokakuussa, mutta on sittemmin muuttanut laskelmiaan, Express-lehti uutisoi. Tiedemiehet eivät ole allekirjoittaneet salaliittoteoreetikon laskelmia, mutta ovat ilmaisseet huolensa ihmisten turhasta pelottelemisesta.