Muhkea pelivoitto suomalaiselle – teki heti jättivedon Mayweather-McGregor -ottelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilytähdet Floyd Mayweather ja Conor McGregor ottavat pian yhteen vuoden odotetuimmassa nyrkkeilyottelussa Las Vegasissa. Ennen kehään pääsyä mediahuomiosta otetaan kaikki irti muun muassa lehdistötilaisuuksissa järjestettävillä ottelijoiden tapaamisilla, joissa on ollut tähän mennessä erittäin tiivis tunnelma ottelun lähestyessä.

Splash
Instagram

16. elokuuta eräs suomalainen voitti 538.000 euron jättipotin kolikkopelissä. Vieläkin suurempi yllätys oli, että voittaja löi saman tien 200.000 euron vedon Mayweatherin ja McGregorin väliseen 26. elokuuta nähtävään nyrkkeilyotteluun, joka on jo nyt ylivoimaisesti vuoden seuratuin ja kohutuin ottelu maailmassa. Suomalaispelaaja löi vetonsa ennakkosuosikki Mayweatherin voiton puolesta. Mikäli niin käy, saa pelaaja rahansa takaisin 1,25-kertaisena.

Äskettäin irlantilaisen McGregorin takki nousi nettihitiksi. Floyd Mayweather ja Conor McGregor kohtasivat toisensa mediakiertueellaan Los Angelesin Staples Centerissä, jossa erityishuomio kiinnittyi Conor McGregorin puvuntakkiin ja sen kuosiin, jossa luki pienenpienellä tekstillä ”FUCK YOU”. Viesti oli osoitettu luonnollisesti Mayweatherille. Parin viikon kuluttua sama kuosi ilmestyi jo myyntiin verkossa.

Splash