Seksikkäin sisko pulahti rantaveteen – vartalo lähentelee täydellistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Äskettäin Joanna Krupa ja Romain Zago jättivät avioerohakemuksen, mutta ovat sittemmin viihtyneet yhä yhdessä.

Eilen Joanna ikuistettiin Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä, jossa hän poseerasi 138 Photoshoot -kuvauksissa upeassa punaisessa uima-asussa.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash