Näin pidät juhlajuomat tyylikkäästi kylmänä – kylpyammeessa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Bileet alkamassa, jääkaappi pursuaa syötävistä ja pakastin on täynnä porukoilta saatuja marjoja. Tämä on tuttu tilanne monille juhlien järjestäjille, jotka toivoisivat omistavansa kakkosjääkaapin juomien kylmentämistä varten.

Juomat voi pitää kylmänä kylpyammeessa. Neuvostoliiton aikaisiin kaupunkiasuntoihiin rakennettiin lähes poikkeuksetta kylpyamme ja niitä löytyy edelleen useista kerrostalohuoneistoista. Kylpyamme on kätevä cooleri isolle juomamäärälle, jos haluaa nauttia astetta viileämpää alkoholia.

Vähittäiskauppojen pakastealtaissa myydään jääpalasäkkejä. Jo muutaman säkin avulla voi luoda ihanteellisen kylmäalustan juhlissa tarjoiltaville tai nautittaville juomille. Kylpyamme pitää juomat viileämpänä pidempään.

Dang it Louisville…you win. #bathtubcooler

A post shared by Kmasson83 (@kmasson83) on

The tradition continues!!! #ac #doac #borgata #bathtubcooler

A post shared by Tommy Todaro (@tommytodaro93) on

Holy 💩! No big fridge. No problem. #bathtubcooler

A post shared by Farrah (@farrahrenee) on