Temptation Islandin Jonne Hollywoodissa? Paljastuikin Jared Letoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessa seurattiin innokkaasti Nelosen hittirealityä Temptation Island Suomi, joka sai lähes kulttisuosion varsinkin sosiaalisessa mediassa. Eräs ohjelman puhutuimmista henkilöistä oli viime kaudella nähty Jonne, jonka teesit ja lausahdukset lähtivät aivan elämään omaa elämäänsä muun muassa meemeissä.

Nyt Hollywoodista kantautui Staran toimitukseen eilen ikuistettuja valokuvia, joista voisi pikaisella vilkaisulla olettaa Jonnen lähteneen yrittämään maailmanvalloitusta Hollywoodiin. Kuvateksti tosin paljasti, että kyseessä olikin suomalaisen realitytähden sijaan näyttelijä-rocktähti Jared Leto, joka saapui muhkean partansa kanssa Hollywoodin Universal Studiosille vierailemaan Extra!-ohjelmassa.

Splash
Nelonen
Splash
Splash
Nelonen
Splash