Pariisilaisen parturi-kampaajan neuvo: ”Älä mene kampaamoon valokuvan kanssa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni värjäilee hiuksiaan hetken mielijohteesta, mutta kampaajan mukaan ihmisten tulisi kuitenkin ottaa hiusten värjäämisessä huomioon muutamia seikkoja. Pariisissa työskentelevä hiusten värjäämiseen erikoistunut parturikampaaja Christophe Robin Paris kertoi Harper’s BAZAAR -lehden tekemässä haastattelussa ihmisille vinkkejä parturikampaamokäyntejä varten.

Parisin mukaan hiusväri ja värjäystekniikka kannattaa luonnolisten sävyjen kohdalla valita aina niin, että se kestää hiusten kasvamista. Tämä on tärkeää varsinkin silloin jos asiakas haluaa helppohoitoisen hiustyylin.

Miehen mukaan kesälomamatkoilla ihmisten hiusväri haalistuu, minkä vuoksi moni haluaakin päästä heti lomamatkalta kotiuduttuaan kampaajalle. Hiukset ovat kuitenkin aurinkoloman jäljiltä kuivat ja elottomat, minkä vuoksi väri pysyy niissä hyvin huonosti. Tämän vuoksi ihmisten tulisi malttaa värjäämisen kanssa hetki ja hoitaa hiuksiaan loman jälkeen ensin kosteuttavilla naamioilla ja seerumeilla.

Kampaaja on onnellinen siitä, että hyvin moni asiakas on alkanut suosimaan hiustyylinsä suhteen sitä, että he näyttävät itseltään ja persoonalliselta. Aiemmin ihmiset astelivat kampaamoihin jatkuvasti käsissään kuva hiusmallista, jonka he haluavat. Näin ei kannattaisi enää tehdä vaan miettiä yhdessä kampaajan kanssa sitä mikä itselle sopisi parhaiten.