Käsilaukusta loppui tila – viinavaras työnsi pullon housuihinsa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nettiin on julkaistu valvontakameran kuvaamaa materiaalia Louisianassa sijaitsevasta Thrifty Discount Liquor & Wines -alkoholiliikkeestä. Valvontakameralla näkyvä 37-vuotias Sekonie Jones varastaa arviolta kymmenen pulloa viinaa.

Valvontakameran kuvaamalla videolla nähdään, kuinka Sekonie Jones tunkee ensin viinapulloja käsilaukkuunsa. Vaaleanpunaiseen Too Glam To Care -paitaan pukeutunut nainen panee sen jälkeen yhden pullon alushousuihinsa ja toisen rintaliiveihinsä. Sen jälkeen hän kävelee hitaasti kaupasta ulos.

Kaupan vartijat tunnistivat myymälävarkaan ja osasivat siksi seurata hänen toimiaan valvontakameralla, The Smoking Gun uutisoi. Poliisit kävivät myöhemmin pidättämässä Jonesin. Nainen kommentoi Facebookissa, että hänen touhunsa eivät kuulu kenellekään, koska huslaaminen on hänen elämäntapansa.

I wake up look on my phone see ppl who don't call and just noisey MF yes I'm aware I'm on the news not for MURDER so…

Publié par Sekonie Jones sur mercredi 23 août 2017