Kendall Jenner ei kävele Victoria’s Secret -näytöksessä – syy selvisi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner valloitti vuosina 2015 ja 2016 Victoria’s Secret -alusvaatejätin näytöslavalla, jonne pääsemisestä moni malli voi vain haaveilla. Victoria’s Secret -enkeliksi pääseminen oli ollut pikkutytöstä saakka myös Jennerin haave, mutta tänä vuonna se ei toteudukaan.

Moni oli ihmeissään kun uusien 2017 vuoden näytösmallien paljastuessa kovassa nosteessa mallialalla tällä hetkellä olevan Kendall Jennerin nimi ei ollutkaan heidän joukossaan. Nyt paljastui, että Jenner ei ikinä edes käynyt koe-esiintymässä tämän vuoden näytökseen, koska toinen alusvaateyritys kielsi häntä.

19-vuotias malli on toiminut La Perla -nimisen alusvaatebrändin mainoskasvona. Uusi sopimus on Insider-lehden mukaan kieltänyt häntä toimimaan samaan aikaan Victoria’s Secret -alusvaatteiden mallina, minkä vuoksi Kendall Jenner ei saa osallistua näytökseen vaikka hän haluaisikin.