Lahjakas lakiopiskelija kuoli Ibizalla – ekstaasia sisältänyt pussi räjähti vatsassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 18-vuotias Rebecca Brock löydettiin kuolleena ibizalaisen Hotel Marco Polon huoneesta viime vuonna. Brockin elimistöstä löydettiin kaksi kertaa tappava määrä ekstaasia. Hänen äitinsä uskoo, että nuori nainen pakotettiin nielemään huumeet.

Lakia opiskellut Rebecca Brock oli ollut Ibizalla juhlimassa kaverinsa syntymäpäiviä. Lomamatka päättyi järkyttävästi, kun hotellin henkilökunta löysi naisen ruumiin verilammikosta. Hänen äitinsä Margarita Brock on varma, että Rebecca pakotettiin nielemään huumepillerit. Äiti paljastaa Daily Mailille, että hänen tyttärensä oli kertonut avoimesti huumekokeilustaan, kuten kokaiinin käytöstä.

Opiskelija oli kuitenkin sanonut sisarelleen, että hän ei pitänyt siitä, eikä asian takia kannata huolestua. Margarita Brock kertoo, että hänen tyttärellään oli vaikeuksia niellä tavallisia lääkkeitä, eikä hän koskaan ottaisi kerralla niin suurta annosta ekstaasia, mitä hänen elimistöstään löytyi ruumiinavauksessa. Hän myös mainitsee lapsensa kertoneen avoimesti elämästään, kuten painoon liittyvistä ongelmista.

Rebecca Brock oli kärsinyt itsetunto-ongelmista ja laihdutti hurjasti vuoden 2015 aikana. Tappavan ekstaasimäärän lisäksi hänen elimistöstään löydettiin alkoholia. Nainen on kuollut todennäköisesti kahden tunnin sisällä ekstaasia sisältäneen muovipussin räjähtämisestä hänen vatsalaukussaan.