Mies pyysi siirtämään Porschea – naislaulaja ampui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joillekin ihmisille autot ovat lähes elämää suurempia menopelejä, mutta toisille vain arkisia liikkumisvälineitä. Nyt 26-vuotias naispuolinen Porsche-kuljettaja on vangittu, koska hän suivaantui poikkeuksellisen rajusti sivullisen miehen pyydettyä häntä siirtämään autoaan.

Laulajana uraa tekevä Katie Quackenbush oli Tennesseen Nashvillessä, jossa hän oli pysäköinyt urheiluautonsa Music Row’n liepeille. Sitten 54-vuotias koditon mies Gerald Melton saapui paikalle ja pyysi naista siirtämään autoaan, koska sen pakokaasut häiritsivät Meltonin jalkakäytävällä nukkumista.

Tuskin kukaan osasi odottaa miten nainen reagoisi tapaukseen, koska poliisin mukaan Quackenbush oli ottanut pienen sanaharkan jälkeen esiin aseen, jonka kanssa hän käveli miehen luokse ja ampui häntä kaksi kertaa. Melton sai vakavat vammat, mutta selvisi hengissä. Verityön jälkeen nainen pakeni Porschellaan, mutta jäi lopulta kiinni. Nyt häntä odottaa syyte murhayrityksestä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.