Mies työnsi sukuelimensä levypainon reikään – lääkärit eivät saaneet pelastettua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehillä on joskus pakottava tarve työntää sukuelimensä mitä erikoisimpiin paikkoihin joko seksuaalista tyydytystä saadakseen tai ihan mielenkiinnosta. Nyt eräs saksalainen mies oli päättänyt työntää peniksensä painonnostossa käytettävän levypainon reikään.

Päätös osoittautui nopeasti huonoksi, koska miehen kiihottuessa penis paisui ja jäi reikään jumiin. Sukuelimeen pakkautunut veri ei päässyt poistumaan, joten penis ei lähtenyt millään irti. Lopulta mies ymmärsi tilanteen vakavuuden ja lähti sairaalaan hakemaan apua. Siellä lääkärit eivät kuitenkaan saaneet pelastettua miestä, joten paikalle kutsuttiin Wormsin kaupungin palokunta.

Pelastusviranomaiset saivat viimein tuntikausien ahertamisen jälkeen tehokkailla laitteillaan leikattua levypainon rikki ja päästettyä miehen vapaaksi. Tapaus tuli julkisuuteen, kun palokunta julkaisi kuvan rikotusta levypainosta ja kehotti muita välttämään tämänkaltaista toimintaa.