Jimmy Fallon ja Demi Lovato jutustelivat huulisynkkaamalla – hauska lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Demi Lovato on aiemmin vieraillut The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa ja viihdyttänyt katsojia osallistumalla juontajan hauskoihin peleihin mukaan. Nyt Lovato oli jälleen hassuttelemassa Fallonin kanssa, mutta tällä kerralla neitokainen ei esitellyt omia laulutaitojaan.

Jimmy Fallon ja Demi Lovato tekivät yhdessä hulvattoman osion, jossa he eläytyivät muiden kappaleisiin taistanauhojen avulla. Jimmy ja Demi vaihtoivat kuulumisiaan ja suunnittelivat tulevaa omenoiden poimintaretkeään puhumalla kappaleiden laulunsanojen avulla.

Jimmy ja Lovato huulisynkkasivat tunnettujen kappaleiden tahtiin koko videon kestävän keskustelun ajan. Kappaleiden lyriikat sopivat parivaljakon jutusteluun täydellisesti ja vaihtuivat niin saumattomasti, että onnistunut lopputulos saa katsojet varmasti toivomaan tällaisia osioita Fallonin suosittuun keskusteluohjelmaan enemmänkin.