Kissa näki televisiossa linnun – yritti hypätä saalistamaan sitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teräväpiirtotelevisioiden yleistymisen myötä lemmikkien omistajat ovat törmänneet hauskaan ilmiöön. Kissat ja koirat ovat alkaneet kiinnostua television ruudulla pyörivistä asioista, erityisesti luontodokumenttien aikana.

Vaikka lemmikit tyytyvät usein vain tuijottamaan ruutua intensiivisesti, päätyy luonto-ohjelmien katsominen toisinaan myös koomisiin tilanteisiin. Yksi tällaisista nähdään tuoreella Youtube-videolla, jossa kissa luulee televisiossa näkyvää lintua oikeaksi.

Kissan huomio kiinnittyy lintuun, ja se alkaa vaanimaan sitä. Lopulta saalistusviettiin päässyt lemmikkieläin hyppää kohti ruutua. Arvatenkin kissalle käy tilanteessa nolosti sen törmätessä kohti seinällä roikkuvaa televisiota, eikä lemmikin omistaja voi pidätellä nauruaan.