Näky kuin kauhuelokuvasta – hautaustoimistosta valui verta asfaltille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Louisianassa sijaitsevan hautaustoimiston ohi kulkeneet tärmäsivät taannoin karmeaan näkyyn. Rakennuksesta näytti valuvan läheiselle tielle valtavia määriä verta.

Baton Rougen Greenoaksin hautaustoimistossa sijaitseva säiliöä oli alkanut vuotamaan. Sen seurauksena toimiston pihalle vuoti veren ja formalhydin sekoitusta. Vuoto onnistuttiin lopettamaan noin 20 minuutin päästä.

Myrkyllisen seoksen pelättiin leviävän kaupungin viemäriverkkoon. WBRZ-uutissivuston mukaan tapausta tutkimaan saapunut ympäristöasiantuntija kuitenkin totesi, ettei näin ollut ehtinyt käymään. Greenoaksin hautaustoimiston omistaja vaihtui taannoin, eivätkä uudet omistajat olleet vielä ehtineet hankkia asianmukaisia lupia toiminnalleen.