Taapero arvosteli Rihannan meikit – supertähti ihastui siihen itsekin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien suurten meikkilanseerausten aikaan YouTubessa käy aina kova kuhina, kun kaikki miljoonien seuraamat meikkibloggaajat tutustuvat tuotteisiin ja tekevät niistä omat arvostelunsa. Tällä kerralla yksi arvostelu on kuitenkin yli muiden, kun videon päätähtenä toimii kauneusalan ammattilaisten sijaan kaksivuotias Samia.

Kaksivuotiaalla Samialla on Samia’s Life -niminen YouTube-kanava, jossa tyttö tutustuu kosmetiikkaan, leikkii meikeillä ja esittelee muun muassa sen miten pikuveljenkin voi meikata. Nyt tyttö ihastuttaa videolla, jossa hän meikkaa itsensä Rihannan Fenty Beauty -meikkisarjan tuotteilla.

Tyttö laittaa videolla kasvoilleen kunnolla meikkivoidetta ja korostuspuuteria. Hän myös ihastelee voidemaisen varjostusvärin suklaista tuoksua ja haluaisi mielellään syödä tuotteen. Video on ihastuttanut lapsen 62.000 YouTube-seuraajan lisäksi myös itse Rihannaa, joka jakoi videon omalla Instagram-kanavallaan.

check out the best review on @fentybeauty yet!!! thanks @samiaslife

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on