Naisten päiväuni Jared Leto paljasti pyykkilautavatsansa – some sekosi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jared Leto on ollut jo vuosikymmenten ajan miljoonien naisten märkä päiväuni, ja suosio nousi eilen taas merkittävästi. Leto nimittäin julkaisi itsestään sosiaalisissa medioissa paidattoman kuvan, jossa hän esittelee täydellistä pyykkilautavatsaansa.

Sixpackin paljastaminen ei liittynyt tällä kertaa elokuviin, vaan Leton yhtyeeseen Thirty Seconds To Mars, jonka tuoreimman Walk On Water -singlen markkinointia somekuva oli. Leto nimittäin pyysi käyttäjiä kommentoimaan näkemäänsä ja tägäämään mukaan kappaleen nimen.

https://www.instagram.com/p/BZUT0hzn5Dn/?taken-by=jaredleto

Taannoin Jared Leto paneutui Suicide Squad -elokuvan Jokerin rooliinsa suurella intensiivisyydellä. Mies käytti runsaasti aikaa muun muassa psykopaattien mielenliikkeiden tutkimiseen. Leto keskusteli psykopaatteja hoitaneiden lääkäreiden, asiantuntijoiden ja psykiatrien kanssa, ja tapasi laitoshoitoon joutuneita päästäkseen sisälle Jokerin rooliinsa.