Kissanpentuvideo pelastaa maanantain – näin karvapallerot leikkivät paperisilpulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtuben parasta ja samalla myös suosituinta antia ovat lukuisat kissavideot. Kissavideoita ja niiden tehoa on tutkittu myös tieteellisessä valossa, jonka mukaan taltiointien avulla voi parantaa mielialaa nopeasti. Tarjoilemme nyt suloisen piristysruiskeen.

Nettiin on ladattu video, jolla nähdään kissanpentuja. Pariminuuttisella taltioinnilla on tarkemmin sanottuna paperisilpun kanssa leikkiviä kissanpentuja. Pienet karvapallerot saavat suun hymyyn huonotuuliseltakin ihmiseltä.

Kissanpennut tarvitsevat runaasti aktiviteetteja, jotta ne eivät pura energiaansa pahantekoon. Osa uusista kissojen omistajista yllättyy, kuinka paljon kissanpennun hoitaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Vaikka kissat ovat itsenäisiä eläimiä, tarvitsevat ne yhtä paljon huolenpitoa ja huomiota kuin koirat.