Jaguaari otti kiinni pienen koiran – sitten kauhistus muuttui ihmetykseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin tietoa eläinmaailman odottamattomista ystävistä, sillä usein rakkaus ei tunne rajoja. Eräs tällainen tapaus löytyy Etelä-Afrikasta, jossa jaguaarin pentu sai jo nuorena seuraa yksinäisyyteensä. Apu löytyi eläinsuojan emännän koirasta.

Jackrussellinterrieri Bullet toi pienelle jaguaarille turvaa, ja villieläimen kasvaessa niiden ystävyys on pysynyt syvänä. Nykyisin onkin melkoinen näky, kun jaguaari hyökkää koiran kimppuun ja nappaa siitä kiinni, mutta kaikeksi onneksi vain leikkiäkseen. Muussa tapauksessa koiran päivät olisivat nopeasti luetut.

Jaguaarin kasvaessa se erotettiin koirasta, mutta tuloksena molemmat eläimet olivat surun murtamia, joten ne palautettiin takaisin yhteen. Nykyisin koira ja jaguaari ovat parhaat ystävät, ja leikkimisen lisäksi ne myös nukkuvat yhdessä.