Vitsejä kertova seksirobotti myyntiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksirobotti Samantha osaa viihdyttää useammallakin kuin vain yhdellä tavalla. Pääsääntöisen käyttötarkoituksen lisäksi robotti osaa kommunikoida ihmisten kanssa muun muassa vitsien muodossa.

Samantha-robottia myydään brittiläisissä seksivälinekaupoissa 3.500 punnan, eli noin 3.990 euron hintaan. Robotissa on kaksi erilaista tilaa. Aikuistilan ollessa päällä Samantha harrastaa seksiä, niin kutsutussa perhetilassa se puolestaan kertoo vitsejä ja erilaisia faktoja.

– Näitä nukkeja ostavat ihmiset ovat usein yksinäisiä ihmisiä, jotka etsivät seuraa ja jotain joka tyydyttää seksihaluja, Vibez-seksikaupan omistaja Tracey Whitmore kuvaili Mirror-lehden mukaan.

– Se soveltuu myös kokeilunhaluisille pariskunnille jotka pelkäävät tulevansa kateelliseksi kolmannelle osapuolelle, Whitmore jatkoi.

Samanthan kerrotaan oppivan jatkuvasti ollessaan tekemisissä ihmisten kanssa. Tracey Whitmoren mukaan Vibezissä myynnissä oleva seksirobotti on vasta alkua, sillä teknologia kehittyy jatkuvasti. Samantha on varustettu muistikortilla, jota voidaan päivittää ajan mittaan.