Liam Neeson perui puheensa: ”Jatkan toimintaelokuvissa kunnes minut haudataan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Liam Neeson yllätti taannoin faninsa kertomalla, että hän aikoo vetäytyä eläkkeelle toimintarooleista. Taken-elokuvien myötä toimintatähdeksi noussut mies pelkäsi, ettei yleisö ota häntä enää vakavasti action-rooleissa Neesonin ikääntyessä.

Nyt Pohjois-Irlannista kotoisin oleva näyttelijä on kuitenkin pyörtänyt aikaisemmat puheensa. Variety-lehden toimittaja kysyi Neesonilta, aikooko hän todella jättää toimintaroolit. Tällä kertaa tähti kiisti asian.

– Se ei pidä paikkansa! Puhut menneessä aikamuodossa. Jatkan toimintaelokuvien tekemistä kunnes minut lasketaan haudan lepoon, Liam Neeson paljasti.

– Olen palannut eläkkeeltä, näyttelijä julisti.

Liam Neeson nähdään seuraavaksi tositapahtimiin perustuvassa draamassa Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House. Hänet tullaan näkemään lähivuosina myös toimintaelokuvissa Hard Powder ja The Commuter.