Vaimo teki miehelle selkeän kauppalistan – välitön somehitti!

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni aviomies voi toisinaan joutua tilanteeseen, jossa vaimon kirjoittama kauppalista on tuottanut ostoksilla pään vaivaa. Joko valinnan varaa on liikaa tai tuotetta ei tunnu löytyvän. Oman maalaisjärjen käyttäminen on sallittua, mutta sekään ei aina auta, vaan väärä tuote voi aiheuttaa kiivaan keskustelun kotona.

Era Londhe tapaa kirjoittaa miehelleen kauppalistan. Nainen on kuitenkin huomannut, että lista ei ole ollut tarpeeksi selkeä, koska aviomies on joutunut jatkuvasti lähettämään naiselle tuotteista kuvaviestejä saadakseen lopullisen hyväksynnän ostoksille. Lopulta nainen päätti tehdä miehelleen hieman selkeämmän kauppalistan, jossa jokainen tuote on selitetty tarkemmin.

Londhen nappaama kuva kauppalistasta on kerännyt Twitterissä paljon suosiota. Listassa nainen on selittänyt jokaisen tuotteen ja aineen kohdalla millainen tuotteen ulkonäkö ja koko tulee olla, ja miltä mahdollinen pakkaus näyttää. Tällä tavalla rakennettu kauppalista tulisi varmasti monille toisen puolesta ruokaostoksia tekeville tarpeeseen.