17-vuotias rallilupaus Kalle Rovanperä sai ajokortin – hulvaton video inssiajosta

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tunnetaan ympäri maailmaa poikkeuksellisen lahjakkaina rattimiehinä oli kyse sitten Formulasta ja rallista. Nyt suomalaisen 17-vuotiaan Kalle Rovanperän YouTube-video inssiajosta on saanut suuren suosion YouTubessa.

Kalle Rovanperä sai juuri erikoisluvalla ajokortin täytettyään 17 vuotta. Sen kunniaksi hän julkaisi verkossa videon, jossa hän ajaa insinööriajoaan järkyttäen samalla autokoulun opettajaa. Oli video aito tai lavastettu, niin se tullee saamaan suuren kansainvälisen suosion.

Kahdeksanvuotiaasta saakka rallia harrastanut Kalle Rovanperä on maailmanlaajuisesti tunnetun rallikuski Harri Rovanperän poika, joten ralli on hänellä verissä. Hänet on nähty jo aiemminkin vuosien varrella monissa nettivideoissa, joissa hän on esitellyt ensiluokkaisia ajotaitojaan.

https://mobile.twitter.com/KalleRovanpera/status/914549205003272193