Mummo osti lapsenlapselle vahingossa härskin kirjan – erehdys selvisi liian myöhään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole kirjaa kansiin katsominen, kuuluu vanha sananlasku. Tämän sai huomata eräs yhdysvaltalainen nainen, joka osti lapsenlapselleen vahingossa lapsilta kielletyn, härskin kirjan.

Twitter-käyttäjä Tiffany1985B kuvailee kuusivuotiasta tytärtään Emmersyniä nuoresta iästä huolimatta innokkaaksi lukijaksi. Niinpä tytön isoäiti päätti yllättää lapsen kirjalla. Hän osti Barnes & Noble -kaupasta kirjan If Animals Could Talk, eli Jos eläimet osaisivat puhua.

Kirja näytti päällisin puolin lapsille sopivaksi, mutta totuus oli jotain aivan muuta. Kirjan eläinhahmot kiroilevat ja puhuvat muutenkin pikkuväelle sopimattomia asioita. Siinä muun muassa jääkarhu kertoo kärsivänsä kokaiiniongelmasta ja kenguru kyselee, ”missä v*tussa” hänen avaimensa ovat.

Erehdys ilmeni Emmersynin lukiessa kirjaa ääneen isänsä kanssa. Vanhempia sekaannus kuitenkin lähinnä nauratti, ja Tiffany jakoi kuvia kirjasta Twitter-tilillään. Hän kertoi Buzzfeed-sivuston mukaan olevansa vain hyvillään tarjottuaan Twitter-käyttäjille hyvät naurut.