Kaverukset eksyivät Grand Canyonille päiväkausiksi – mukana vain kaksi myslipatukkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi nuorta miestä pelastettiin Grand Canyonilta sunnuntaina. 18-vuotiaat nuorukaiset olivat eksyneet alueelle ja joutuneet selviytymään viiden päivän ajan niukalla ravinnolla ennen kuin metsänvartija oli lopulta löytänyt heidät ja pojat pelastuivat.

18-vuotiaat kaverukset Rowan Fitch ja Reese McMichael olivat Floridan Jacksonvillesta matkalla länsirannikolle, jossa heidän oli määrä aloittaa yliopisto. Matkalla ystävykset olivat päättäneet pysähtyä Grand Canyonilla ja patikoida alueella. Jonkin aikaa alueella käveltyään Fitch ja McMichael olivat huomanneet eksyneensä.

Parivaljakolla ei ollut mukanaan vettä, mutta he olivat löytäneet vettä pienistä lätäköistä ja lammikoista. He olivat joutuneet pärjäämään myös hyvin niukalla ravinnolla, koska heillä oli ollut mukanaan vain kaksi myslipatukkaa.

Rowan Fitch ja Reese McMichael olivat kierrelleet maastossa ja nukkuneet kovalla nurmella ja kalliolla viisi yötä ennen kuin heidät löydettiin. Kaverukset olivat todella kiitollisia alueen vartijoille heidän löytämisestään ja pelastamisestaan. Viiden päivän aikana nuorilta miehiltä vaadittiin melkoista mielenlujuutta ja kestävyyttä, josta Fitch kiittelikin Daily Mail -sivuston mukaan hänen kanssaan eksyksissä ollutta McMichaelia.

https://www.facebook.com/DailyMail/posts/2697711496955248