Mikael Granlundin ilmaveivimailan sijainti selvisi: ”Täällä se on”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa suomalaisista muistaa miten suomalainen kiekkotähti Mikael Granlund teki historiallisen upean maalin Venäjää vastaan jääkiekon MM-kilpailuissa vuonna 2011. Ikimuistoinen maali tehtiin mailalla, jonka sijainnista ei ole sittemmin julkisuudessa juuri puhuttu. Nyt se on kuitenkin paikallistettu.

NHL Without A Map -nettisarjan jaksossa 23 Juho Manninen ja Juhani Putkonen selvittivät taannoin ilmaveivimailan sijaintia, ja saivat selville, että palaa suomalaisten jääkiekkohistoriaa säilytetään nykyisin kiekkotähti Leo Komarovin autotallissa Uudessakaarlepyyssä.

– Jos te ihmettelette että missä Granlundin ilmaveivimaila on, niin täällä se on. Joku näistä. Jos joku haluaa joskus ostaa, niin se on myynnissä. Halvalla saa, Komarov kertoi esitellen Granlundin nimellä varustettuja mailoja.

Lisäksi samassa jaksossa selvitettiin Komarovin lämärin nopeus miehen lapsuuden maisemissa Uudessakaarlepyyssä, jossa sijaitsee myös miehen nimeä kantava Komarov Arena -jäähalli.