Game of Thrones -tähdeltä tyttöystävälle järkyttävä pila – jääkaapissa ihmisen pää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -tähti Kit Harington on paljastanut säikäyttäneensä tyttöystäväänsä sarjaan sopivalla tavalla. Järkyttävä pila oli tosin vähällä osua tähden omaan nilkkaan.

Jonathan Ross Show -keskusteluohjelmassa vierana ollut Harington kertoi aprillipäivän pilojen olevan perinne hänen perheessään. Niinpä hän järjesti sellaisen tulevalle vaimolleen, Rose Leslielle karmivan aprillipäivän pilan. Hän piilotti jääkaappiin oman päänsä pohjalta tehdyn irtopään.

Harington oli kuvannut tyttöystävänsä reaktion videolle, joka esitettiin keskusteluohjelmassa. Videon perusteella pila todella onnistui järkyttämään Leslien. Game of Thrones -tähti paljasti sen miltei lopettaneen heidän suhteensa.

– Rose oli kyynelissä pilan jälkeen. Hän kertoi jättävänsä minut, mikäli tekisin sen koskaan uudelleen, Kit Harington totesi.