Deittisi ei halua seksiä? Tässä voi olla syy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen saattaa olettaa, että miehet ovat aina ja poikkeuksetta seksin perässä lähtiessään treffeille. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Se, että mies ei yritä päästä heti ensimmäisillä tai kolmansillakaan treffeillä petipuuhiin saattaa kuitenkin ihmetyttää monia naisia ja saada heidät miettimään, että missä on vika.

Cosmopolitan-sivuston mukaan yksi syy seksistä kieltäytymiseen on se, että mies on neitsyt. Ensimmäinen kerta on aina jännittävä eivätkä pitkään seksiä odottaneet miehet ota ensimmäistä kertaa enää kevyesti. Treffikumppani saattaa myös olla vanhanaikainen ja odottaa juuri oikeaa ja romanttista hetkeä naisen lähestymiselle.

Moni mies haluaa ensin tutustua kunnolla naiseen ennen seksiä, koska pelkää tulevansa hetken koittaessa torjutuksi. Yksi hyvin yleinen syy siihen miksi mies ei ala lähentelemään naista voi olla myös se, että hän todella ajattelee heidän olevan vain ystäviä keskenään.